Banner
Hospitality

Toeristische informatie

Een frisse neus halen, even de benen strekken en ondertussen genieten van een prachtige groene omgeving in de vrije natuur, dat kan je op loopafstand van de terreinen van RC Hades. (250m)

Het Stedelijk domein Kiewit is dé groene long van Hasselt. Een gratis toegankelijk domein met niet minder dan 100 ha publieksnatuur en daarenboven een breed aanbod voor de natuurgerichte recreant.

Centraal ligt het prachtige park in Engelse Landschapsstijl met een grote vijver en het 19e-eeuwse herenhuis. Er achter vind je het pas vernieuwde Natuurcafé Puur Puur en de gebouwen van het natuureducatief centrum.

Het domein is het ganse jaar vrij toegankelijk voor het publiek.

Ook nog even vermelden dat het domein vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als je per trein komt stap je af aan het station van Kiewit, wil je de bus, neem dan de H2, deze stopt op de parking van domein Kiewit.

Domein Kiewit Stedelijk Natuurcentrum Kiewitdreef 7.

De parking is gelegen in de Putvennestraat.

B-3500 Hasselt Telefoon +32 11 21 08 49 Telefoon +32 11 21 02 60 (Natuurcafé Puur Puur) Telefax +32 11 23 12 97 e-mail: kiewit@hasselt.be internet: www.hasselt.be De parking is gelegen in de Putvennestraat.

banner_745_plankenpad_kiewit_vilda_jeroenmentens.jpg


Sponsors